19 may 2011

L'impacte de les xarxes socials

ARGENTCAT ha fet una aposta decidida per l'us de les xarxes socials (blogfacebook, twitter, youtube...) I no només com una eina de propaganda de baix cost sinó com a via de comunicació bilateral amb el poble: simpatitzants, votants, ciutadans en general, no només d'Argentona sinó permetent arribar a qualsevol persona interessada en la vil·la: estiuejants, gent que només hi treballa, amics d'Argentona en general ... ara en campanya i després també, tant si governem com si no.
Gràcies a aquestes eines no només hem pogut explicar el nostre projecte sinó que també ens ha permés treballar internament de forma eficient i col·laborativa amb documents compartits, calendaris d'activitats, etc... permetent-nos treballar com un sol equip, construïnt un programa de tots i per tots, creuant idees amb gent de la llista i de fora, rebent aportacions tot salvant les distàncies i limitacions personals.

Aquest dies estem seguint amb gran interés un moviment social inèdit promogut des de les xarxes: les acampades i manifestacions de gent indignada per les retallades i la injustícia social generada per la crisi. Els partits i polítics (o aprenents de polítics) no en som aliens. En som part doblement implicada: ens podem sentir part d'aquesta indignació col·lectiva i alhora també tenim responsabilitat de donar una resposta si pretenem accedir al govern (encara que sigui només d'aquest petit racó de mon). Les xarxes donen el poder al poble i al contrari que d'altres partits nosaltres ens hi sentim molt còmodes i il·lusionats.
Les xarxes socials, i totes les noves maneres de comunicació que apareixin d'aquí al 2015, ens serviran per ser més transparents, més eficients i obrir-nos al poble, eixos principals del nostre programa. No només durant la campanya sinó durant tota la legislatura, això es una promesa.

Eines ARGENTCAT 2.0:
argentcat2015@gmail.com