5 jul 2011

Una actitud constructiva per millorar Argentona


Article escrit pel Cap de Creus d'aquest mes:

Som conscients que la política municipal és més relació humana que no pas ideologia. I que la política municipal la fan més les persones que no pas els partits. Amb aquesta convicció vam iniciar contactes amb els altres grups per trobar punts d’acord i de col·laboració per fer possible un govern fort que pogués afrontar els reptes que tenim com a poble. I ho vam fer amb un acord, que en un exercici d’absoluta transparència, ha generat també, i sobretot, confiança i il·lusió en quatre partits disposats a treballar per Argentona des del respecte mutu i la lleialtat.
Tots plegats hem coincidit en què cal canviar determinades actituds d’enfrontament i estendre’ns la mà per aconseguir consens i punts d’acord amb tots els grups de la vila. Des de les diferències ideològiques, que hi són, podem dir que hem trobat una actitud oberta i transparent, absolutament positiva, i que estem convençuts que ens servirà per poder treballar d’una forma constructiva per millorar Argentona.
Podríem haver adoptat una postura més còmode políticament. Si restes al marge sempre tens menys riscos. Però la responsabilitat ens ha obligat a prendre el compromís de treballar per fer una Argentona millor. Una Argentona que volem equilibrada territorialment, cohesionada socialment i creadora d’oportunitats de futur. Que aposti per la formació i el suport a l’activitat econòmica i al comerç, posant com a prioritats la sostenibilitat, la transparència en la gestió i la participació ciutadana en la presa de decisions. I  procurant fer-ho des del rigor, l’eficiència, la proximitat i el respecte a la voluntat popular.
Aquest capítol, que hem d’escriure entre tots, s’ha adequar a les realitats que ens toquen viure. Ha de garantir una estabilitat econòmica, social i política de futur. Hem de ser austers i rigorosos perquè els nostres fills i filles puguin gaudir d’un bon futur al nostre poble. Aquesta és la nostra enorme responsabilitat. Perquè creiem en la importància de disposar d’una generació d’argentonins i argentonines preparats per afrontar els nous reptes que el país ens ofereix.

ARGENTCAT, juliol de 2011